history

De tijdloze muziek van Pink Floyd heeft mij sinds het zien van de originele band in 1980 gegrepen en niet meer losgelaten. Ik moest hier iets mee dat was duidelijk. In 1993 nam ik het initiatief voor het oprichten van een heuse tribute band genaamd Pink Project The Band. Met enorme toewijding vergaarden wij steeds meer bekendheid als collectief.

 

Vanaf de start in 1993 was ik van mening dat de muziek van Pink Floyd ( nog ) beter tot zijn recht zou komen op bijzondere locaties anders dan alleen een poppodium. 

Al snel kwamen hierdoor prachtige indoor en outdoor theaters in zicht. Op geheel eigen benen kwamen locaties als het Nieuwe Luxor theater, OLT Caprera en het beroemde Tuschinski Amsterdam in beeld.
Geïnspireerd door een bezoek aan het grootbeeld Imax theater Omniversum in Den Haag was de next step eentje die een jaarlijkse uiterst succesvolle traditie bleek te worden. 
De viering van het 100 jarig bestaan van het Vredespaleis in 2013  was een voorbeeld van hoe magisch de combinatie van deze tijdloze muziek en omgeving kan uitpakken. Mijn voorliefde voor het Limburgse heuvelland bracht ons in het oudste openluchttheater van ons land. Openluchttheater Valkenburg is met regelmaat het decor geweest voor magische avonden. Dit is een slechts één hand vol voorbeelden van unieke momenten, locaties en projecten die uiteindelijk mede hebben bijgedragen tot de entree naar het podium van poptempel Ahoy. 

passiE en toewijding

Door de jaren heen heb ik getracht binnen mijn rol als de charismatische Roger Waters zijn unieke stemgeluid te benaderen. Mijn passie voor zijn muziek is wat u onder andere ervaart tijdens een concert van Mister Pink. 

Concerten

 

gallery

media

 

contact