band

Het is een groot voorrecht om het podium te mogen delen met onderstaande muzikanten:

(Informatie op deze pagina is nog niet compleet en wordt binnenkort geüpdatet)

Peter Chattelin

Peter Chattelin

Lead Vocals - Guitars - Bass

Na het zien van Pink Floyd gelukkig nog in originele setting was mijn levensvisie en doel  voor de dertig jaar nadien bepaald! 

Ik nam 13 jaar de tijd om de zang en speelwijze  van mijn idool Roger Waters tot mij te nemen.
In 1993 richtte ik Pink Project The Band op en hiermee was de eerste “echte “ Pink Floyd Tribute Band een feit.
Twee jaar later gaven wij onze eerste concerten de insteek was vanaf dat moment dat iedere show professioneel en Floyd waardig moest zijn.
Mijn zoektocht naar perfectie en vernieuwing heeft gezorgd voor een steeds betere band en bijzondere locaties alwaar we konden optreden. Er is een verschil tussen in een band spelen en je leven leven rondom de band. Dat laatste heb ik gedaan. Ik kijk terug op talloze dierbare en unieke momenten waarvan er teveel zijn om op te noemen.  In al deze jaren heb ik zeker voor een slordige 200.000 mensen mogen performen variërend van kleine podia tot een meermaals uitverkocht Ahoy. Het is nu tijd voor iets nieuws en dat is Mister Pink A Tribute To Roger Waters & Pink Floyd.  Met dit nieuwe concept ontsnap ik aan de routine van theater in theater uit met dezelfde nauwelijks vernieuwende shows. Op deze site kunnen jullie veel lezen over mijn geschiedenis en toekomstplannen en hoop jullie opnieuw te mogen begroeten bij onze aankomende shows.
Enzo Gallo

Enzo Gallo

Guitars en slideguitar

Dankzij mijn oudere broer kwam ik als klein ventje al vroeg in aanraking met muziek van Pink Floyd, Yes, Queen en vele andere bands die in de jaren ’70 hun mooiste muziek maakten. Eenmaal vertrouwd met de gitaar begon ik de gitaarpartijen van David Gilmour uit te zoeken. Een interessante leerervaring! In feite heeft hij me leren spelen. Sinds een aantal jaren speel ik in Yesshows, een Yes-tributeband die alleen de ‘klassieke’ (lees: seventies) Yes op de planken brengt. Toen Peter me vroeg aan te sluiten bij dit Roger Waters/ Floyd-project, voelde dat als een prachtige gelegenheid om die geweldige muziek te gaan spelen. Ik kijk ernaar uit om samen met andere muzikanten aan de slag te gaan, met 10 juni als eerste stip aan de horizon.
Margreet Karsemeijer

Margreet Karsemeijer

Bass

Al vanaf jonge leeftijd liefhebber van classic rock en symfonische/progressieve bands als Camel, Genesis, Rush en uiteraard Pink Floyd.
Na eerst jarenlang in de muziek actief te zijn geweest achter de schermen, kwam ik pas later zelf op het podium terecht.
Wat je noemt een laatbloeier.
Speelde basgitaar in diverse rock-coverbands en projecten.
En nu dan dit!
Jaco de Jong

Jaco de Jong

Leadguitar en slideguitar

Op mijn 18e ben ik serieus gaan spelen op mijn gitaar, ongeveer een jaar “les” gehad maar voornamelijk veel zelf uitzoeken. Luisteren, lp terugzetten, opnieuw luisteren… Toen al met Pink Floyd, de eerste solo die ik echt kon spelen was de solo van Money. Trots dat ik was! Na een aantal jaar mijn eerste bandje begonnen met wat makkers uit Waddinxveen, waaronder Sharon den Adel, nu bekend van Within Temptation.
Inmiddels was ik aan de blues verslingerd geraakt en het duurde dan ook niet lang voordat ik in een bluesband speelde uit Leiden. Met deze band heb ik zeer veel op het podium gestaan. In deze tijd ook veel gespeeld met boogiewoogie-pianist Dirk Jan Vennik uit Haarlem. Met hem heb ik 2 keer op het North Sea Jazzfestival mogen spelen!
Na een aantal jaren weinig tot geen gitaar te hebben gespeeld begon het weer te kriebelen en kwam mijn oude muzikale jeugdliefde weer om de hoek: Pink Floyd. Ben al sinds m’n 17e groot fan, ik heb de band (zonder Roger Waters) 4 keer live gezien, ik heb Roger Waters’ live gezien (inclusief Berlijn!), David Gilmour live gezien… dat gaat het worden: een Pink Floyd Tributeband! Ik heb toen een band opgezet die later bekend zou worden als Infloyd, met deze band heb ik een aantal jaren intensief gespeeld en getourd, we hebben in veel mooie zalen gespeeld en mooie optredens gedaan. Wegens persoonlijke omstandigheden ben ik met deze band gestopt en niet meer van plan geweest om iets met muziek te doen, het was mooi geweest.
Tot ik met mijn schoonvader, Ferry Lever (bekend van oa Rob de Nijs) een optreden kon doen met Peter Chattelin, een oude bekende uit het Pink Floyd-tribute circuit.
Dat heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking waarmee ik wederom Amused to Death op de podiums in Nederland mag gaan brengen. Uiteraard zullen veel andere werken van Roger Waters en Pink Floyd niet gaan ontbreken!
Peer van Putten

Peer van Putten

Saxofonist

Op mijn 10e ben ik begonnen met saxofoon spelen en als zoveel Brabantse kinderen leerde ik dat bij een harmonieorkest. En aangezien ik de 60 al gepasseerd ben, mag ik vol trots zeggen dat ik al een halve eeuw saxofonist ben! Ik ben geen professional, al heb ik in de jaren ’80 enige tijd klassiek saxofoon gestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht. Ik ben een amateur in de oorspronkelijke betekenis, dat wil zeggen: liefhebber! Ik heb een heel brede belangstelling voor muziek en heb ook veel genres beoefend: jazz-pop-theatermuziek-big band-funk-soul-gospel-klassiek. Pink Floyd ken ik vanuit mijn jeugd, aangespoord door mijn oudere broer luisterden wij ontelbare keren naar de platen van deze band. Toen mijn broer een aantal jaar geleden overleed, heb ik ervoor gezorgd dat bij zijn afscheidsbijeenkomst de kist binnengedragen werd op de inleidende klanken van “Shine On You Crazy Diamond”. Toen Peter Chattellin mij benaderde om een bijdrage aan dit mooie project te leveren, aarzelde ik geen moment. Het biedt mij de mogelijkheid om met een fantastische groep muzikanten een prachtig project neer te zetten. En ik hoop nog één keer voor mijn broer de sterren van de hemel te spelen.
Mark van der Werf

Mark van der Werf

Drums en percussie

Mark van der Werf geboren 1980 te Sneek begon op 11 jarige leeftijd met het bespelen van de drums bij Arjen Oosterhout aan de muziek en dansschool van Sneek.
​In 2001 werd Mark aangenomen op het Conservatorium Alkmaar. Hier kreeg hij hoofdvakles drums van Mark Eshuis en tevens het bijvak klassiek slagwerk van Bob Martens. In 2009 en 2010 heeft hij gestudeerd bij Juan van Emmerloot aan Codarts Rotterdam.
In 2020 tot en met 2021 heeft Mark gestudeerd bij Chad Wackerman drummer van o.a. Frank Zappa, Allan Holdsworth, James Taylor, Barbara Streisand.
Tom Spaapen

Tom Spaapen

Piano, Keyboards en Samples

Als klein kind was ik al gefascineerd door muziek. In mijn jeugd speelde ik al in een drumband, een big band en de schoolband van mijn middelbare school. Niet gek dus dat ik besloot na de middelbare school naar het conservatorium te gaan om muziekdocent te worden. Op het conservatorium van Den Haag zag ik eind 1994 een advertentie hangen van Pink Project, dat een toetsenist zocht voor de eerste uitvoeringen van The Wall in 1995 in het Korzo Theater in Den Haag. Als Pink Floydfan reageerde ik meteen en iets later zat ik achter het Hammondorgel dat Pink Project speciaal voor The Wall had aangeschaft. Ook in 1996 en 1998 speelde ik verschillende shows met Pink Project, waaronder Dark Side Of The Moon op de Markt in Delft. Voor mij een hoogtepunt in mijn muzikale carrière. In de jaren die volgden speelde ik in verschillende bands in verschillende genres en viel ik af en toe in bij Pink Project, dat inmiddels een serieuze theateract was geworden. Toen Peter Chattelin mij in 2022 benaderde om weer de muziek van Pink Floyd ten gehore te brengen begon het weer te kriebelen en zo werd het weer een uitdaging om te karakteristieke toetsenpartijen van Pink Floyd zo goed mogelijk uit te voeren.
Tarah Ouwerkerk

Tarah Ouwerkerk

Backingvocals

Als tiener luisterde ik vooral naar rock en metal, cd’s van bands als Metallica, Blind Guardian en Radiohead zaten standaard in mijn discman. Tot het moment dat ik in mijn ouders muziekcollectie een plaat van Pink Floyd vond: een heel nieuwe muzikale wereld ging voor mij open!
Zingen, muziek schrijven en optreden met bandjes was intussen een dagelijkse bezigheid geworden en in 2004 werd ik aangenomen op de popopleiding van het conservatorium. Sindsdien zing ik als lead en backing vocalist in verschillende bands en (studio)projecten. Toen ik voor Mister Pink werd benaderd kon ik dat natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan en ik kijk ernaar uit om de fantastische koorpartijen en ‘The Great Gig in the Sky’ live te zingen!
Foto:  Herman Kemper / Shoot by Herman 

projecten

 

gallery

media

 

contact