Zaterdag 13 April 2024 

BENEFIET CONCERT VOOR WAR CHILD 

Beste fans, het is nu misschien wel meer dan ooit “het moment om onze medemens in het bijzonder kinderen te helpen in tijden van vreselijke oorlogen. Om deze reden geven wij een spectaculair benefiet concert op Zaterdag 13 April 2024 in de grote PWA zaal van het World Forum Theater in Den Haag. Speciaal voor dit bijzondere optreden is een groot deel van de muziek van Pink Floyd klassiek gearrangeerd. Wij zullen samen met een voltallig Symfonie Orkest onder de naam Symphonic Floyd For War Child maar ook als band de muziek van Pink Floyd uitvoeren. De opbrengst van dit concert gaat naar War Child. Wij hopen op jullie komst en een volle zaal. Laten we al is het misschien slechts een druppel op een gloeiende plaat een vuist  maken tegen deze vreselijke situatie en een steentje bijdragen.
 

Tickets zijn nu te verkrijgen via:

 

zondag 18 JUNI 2023

The Dark Side Of The Moon 50″ Anniversary Concert

Op 18 juni 2023 speelde Mister Pink en band een spectaculaire integrale uitvoering van Pink Floyd’s meesterwerk The Dark Side Of The Moon voor een uitverkochte zaal bij Lijm en Cultuur in Delft. Dit ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van dit iconische album wat wereldwijd bij miljoenen mensen in de kast staat en wat nog steeds dagelijks wordt verkocht en gestreamd.
Dit optreden was tevens de introductie en vuurdoop van Peter Chattelin zijn nieuwe band.
Dat het optreden inclusief de show daar omheen zeer goed werd ontvangen is terug te zien en te lezen op de socials van Mister Pink. Opvallend was de versie van The Great Gig In The Sky door Tarah Ouwerkerk en Katinka van der Harst ! Deze vond plaats middenin het publiek en werd met kippenvel en tranen beleefd door de velen aanwezigen. Naast de integrale uitvoering van Dark Side speelde de band een selectie songs van Wish You  Were Here, Animals en The Wall. 
Roger Waters zijn in 1992 verschenen meesterwerk “Amused To Death” zal het middelpunt gaan vormen van onze toekomstige shows. Dit album wordt door vele fans gezien als Roger’s magnum opus van zijn solocarrière en sluit naadloos aan kwa sfeer en thematiek op Pink Floyd albums als The Wall en The Final Cut.
Mister Pink en Band zullen dit album integraal gaan uitvoeren in combinatie met een spectaculaire show voorzien van veel herkenbare aspecten die men bij een Floyd-Roger Waters show kan verwachten.

Uiteraard zullen de Floyd classics waarin Roger Waters een belangrijke stem had niet ontbreken bij onze aanstaande shows. Voorbereidingen zijn in volle gang.  Stay Tuned.